Centre Excursionista  Balsareny

Sortida amb BTT, 27-09-09

El proper diumenge, 27 de setembre de 2009, tenim planificada una sortida en BTT. Farem la ruta de VIVER a BALSARENY, seguint un tram de la ruta Berga-Santpedor que es fa cada any al mes de novembre. Es tracta d’un tram d’una dificultat física fàcil, ja que la major part del recorregut es fa en baixada i pla. La única dificultat tècnica poden ser algunes baixades en les que trobarem algunes pedres, la resta són camins amples forestals i algun tram de pista asfaltada.

Sortida: a les 8 del matí de la parada de bus (Piscina). Anirem en autocar fins a Viver (carregarem les bicis).

Km: 22 aprox.

Cal portar: Bici, casc, motxilla petita amb l’esmorzar…

Programa de la sortida

Clica per veure el perfil i característiques de l’itinerari

 

 INSCRIPCIÓ:

Cal que confirmeu la vostra assistència abans del dissabte, 26 de setembre. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç o bé adreçant-vos a la Floristeria “l’Espiga” o a la Llibreria “Els Colors” de Balsareny.