Centre Excursionista  Balsareny

Ausiovisual, 18 de setembre 09

 El proper divendres, dia 18 de setembre

Audiovisual

Sala Sindicat, a les 10 del vespre (entrada gratuïta)

“L’altra cara de la forca

En motiu del 80è aniversari (1928-2008) de la primera ascensió a la paret nord del Pedraforca per part de Lluís Estasen, Josep Puntas, Josep Rovira i Jofre Vila, les productores Fanàtik Visual i Soul Produccions, en coproducció amb Televisió de Catalunya i Mercuri-SGP, van realitzar el juliol el rodatge d’un documental que narra com va esdevenir aquesta aventura.

‘L’altra cara de la forca’, d’Oriol Garcia, es va estrenar en el XXVI edició Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló, on va rebre la placa de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada al millor film d’un realitzador espanyol.

El film fa un homenatge als escaladors que el 1928 van realitzar una ascensió al Pedraforca per una via considerada impossible. Molts anys després, quatre escaladors, utilitzant els mateixos condicionaments tècnics i de vestimenta, repeteixen la via.

Farem mitja part amb coca i vi bo per a tothom

 Us hi esperem a tots!

Trailer del documental