Centre Excursionista  Balsareny

XIè CROSS DEL TRAGINER

 CROS 2016
El Cross del Traginer es tracta d’una prova atlètica de 12km, que transcorre per diferents camins i corriols del terme municipal descobrint els racons més bonics de la zona i, com a novetat d’enguany, pujant al punt més emblemàtic del poble: el Castell de Balsareny
No es tracta d’una prova de caire competitiu, tot i que s’incentiva als primers corredors.
A més aquest any estrenem NOU CIRCUIT TRAIL amb 500m de desnivell acumulat, que fa la prova un xic més atractiva per aquells que volen ser exigents. També, com a novetat, obrim la possibilitat d’inscriure’s a tots aquells que vulguin fer el Cross del Traginer en modalitat de  NORDIC WALKING!!
Estem segur que, com cada any, l’esdeveniment es convertirà en una festa plena de bon ambient i de sorpreses!
També hi haurà curses INFANTILS.
Us animem a venir a Balsareny a passar un matinal agradable practicant esport i fent salut així com gaudint d’alguns dels paisatges més bonics de la Catalunya Central.”- Indicar que JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS a Runedia:
http://www.runedia.com/cursa/20161016/11e-cross-del-traginer-balsareny-camins-de-ferradura/2016/