Centre Excursionista  Balsareny

Èxit de la caminada nocturna

Gran èxit de la caminada nocturna del passat dissabte, 15 d’octubre.

A partir de les 8 de la nit, una centena de caminants es van aplegar a la Plaça de la Mel, amb la intenció d’experimentar la sensació de caminar a les fosques. Bé, a les fosques del tot no, ja que tothom anava molt ben equipat amb lots i frontals de tota mena. El recorregut va començar en direcció al pont de riu i la gravera. A partir d’aquí, de seguida ens vam començar a enfilar cap el repetidor. Després d’una forta pujada, i amb una vista espectacular del poble de Balsareny ben il·luminat, arribava l’hora del sopar. Amb la panxa plena, i de baixada, el camí de tornada es va fer molt més lleuger, fet que ens va permetre caminar tranquil·lament gaudint de la llum dels estels i de la lluna i, com no, petar la xerrada amb els nostres acompanyants.