Centre Excursionista  Balsareny

Sortida al Comoloformo (3033m)

Com ja us vam informar, el proper cap de setmana, 11 i 12 de juliol, tenim programada la sortida al COMOLOFORMO (3033m). A contiunació teniu la planificació de la sortida:

SORTIDA: 10 del mati del dissabte, 11 de juliol, de la Plaça Onze de Setembre de Balsareny. Farem servir vehicles propis.

ARRIBADA: Arribarem a Barruera, a 4 Km de Caldes de Boí, sobre les 13.30 aprox. Farem uns 265 Km.

DINAR DISSABTE: Dinarem en un restaurant del poble de Barruera (Vall de Boí). Situat a uns 4 Km aprox. del lloc del començament de la ruta, el Balneari de Caldes de Boí.

1a PART ASCENCSIÓ: Després de dinar i païr una mica, començarem la ruta des del Balneari de Caldes De Boí, sempre i quan el temps acompanyi. La intenció és arribar als llacs de Gèmena, on dormirem fent bivac o tenda de campanya. Aquest primer tram es fa en unes 2.5/3 hores.

 

2a PART ASCENCSIÓ: El diumenge al matí farem la segona part de l’ascensió, fins el cim del Comoloformo. Calculem fer-ho en unes 2.5/3 hores més. El desnivell acumulat de pujada és d’uns 1600 m.

BAIXADA: Calculem unes 4 hores aprox. per baixar.

TORNADA: Un cop acabada la ruta, en funció de l’hora i les ganes, menjarem alguna cosa abans de tornar cap a casa.

Què cal portar

A part de tot l’equipament adequat per aquest tipus de sortides, cal que porteu:

– Sopar de dissabte.

– Esmorzar de diumenge.

– Menjar i beguda per la ruta. Penseu que acabarem de caminar a mitja tarda i cal que anem menjant i bebent alguna cosa.

– Racomanem els grampons, ja que ens podem trobar alguna zona amb neu.

Inscripcions

Cal que confirmeu la vostra assistència abans de les 20h del dijous, 9 de juliol. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç o bé adreçant-vos a la Floristeria “l’Espiga” o a la Llibreria “Els Colors” de Balsareny.

 

Necessiteu més informació?