Centre Excursionista  Balsareny

Sortida a la Pica d’Estats (3.143m)

Com ja us vam informar, el proper cap de setmana, 10 i 11 de juliol, tenim programada la sortida a la Pica d’Estats (3.143m). A contiunació teniu la planificació de la sortida:

SORTIDA: 9.30 del mati del dissabte, 10 de juliol, de la Plaça Onze de Setembre de Balsareny. Farem servir vehicles propis.

ARRIBADA: Arribarem a Àreu, a uns 12 km del lloc de la sortida de l’ascèncio, sobre les 12.30/13.00 aproximadament. Farem uns 184 km.

DINAR DISSABTE: Dinarem en un restaurant, a Tírvia o Àreu, encara per confirmar.

1a PART ASCENCSIÓ: Després de dinar i païr una mica, començarem la ruta des de l’aparcament del Pla de Boet (1.860m) sempre i quan el temps acompanyi. La intenció és arribar als llacs de la Pica, on dormirem fent bivac o tenda de campanya. Aquest primer tram es fa en unes 2.5/3 hores.

 

2a PART ASCENCSIÓ: El diumenge al matí farem la segona part de l’ascensió, fins el cim de la Pica d’Estats (3.143 m). Calculem fer-ho en unes 3 hores més. El desnivell acumulat de pujada és d’uns 1.450 m.

BAIXADA: Calculem entre 4 i 5 hores aprox. per baixar.

TORNADA: Un cop acabada la ruta, en funció de l’hora i les ganes, menjarem alguna cosa abans de tornar cap a casa.

Què cal portar

A part de tot l’equipament adequat per aquest tipus de sortides, cal que porteu:

– Sopar de dissabte.

– Esmorzar de diumenge.

– Menjar i beguda per la ruta. Penseu que acabarem de caminar a mitja tarda i cal que anem menjant i bebent alguna cosa.

– Racomanem els grampons, ja que ens podem trobar alguna zona amb neu.

Inscripcions

Cal que confirmeu la vostra assistència abans de les 20h del dijous, 8 de juliol. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç o bé adreçant-vos a la Floristeria «l’Espiga» o a la Llibreria «Els Colors» de Balsareny.

 

Necessiteu més informació?

Programa